Bliv medlemLogin
Bliv medlem

Hvem kan blive medlem?

Danish Cloud Community tilbyder to typer medlemskab:

Ordinært medlemskab. Medlemsvirksomheder i denne kategori kaldes i daglig tale cloudmedlemmer eller bare medlemmer, afhængigt af sammenhængen.

Associeret medlemskab. Medlemsvirksomheder i denne kategori kaldes i daglig tale associerede medlemmer eller bare medlemmer, igen afhængigt af sammenhængen.

Cloudmedlemmerne

Danish Cloud Community blev dannet i 2012 med udgangspunkt i cloudmedlemmerne og deres forretning som leverandører af cloud- og hostingydelser. I vores vedtægter er det beskrevet som virksomheder, der

”tilbyder drift af forretningskritiske it-ydelser i spændet fra drift af alle it-funktioner til drift af smallere applikationer uanset om driften varetages ud fra egne eller andres datacentre”.

Når cloudmedlemmerne beskriver sig selv, bruger de ofte ord som ”outsourcing”, ”totalleverandør”, ”it-drift”, ”it-infrastruktur”, ”it-sikkerhed”, ”cloud”, ”support” – for at nævne nogle få. Den engelske forkortelse MSP, som står for Managed Service Provider, bliver også brugt internt i branchen.

Beskrevet i økonomiske nøgletal havde cloudmedlemmerne i Danish Cloud Community en anslået samlet årlig omsætning på 20 mia. kroner i 2021, mens de beskæftigede knap 10.000 medarbejdere. Vi vurderer, at vores medlemmer dækker ca. 80% af det marked, som de danske leverandører står for. Derudover er der et marked, hvor danske virksomheder køber tilsvarende ydelser direkte fra globale clouds.

De associerede medlemmer

Mens cloudmedlemmerne er leverandører til det danske erhvervsliv, så er de associerede medlemmer typisk leverandører til cloudmedlemmerne. De leverer den hardware, den software og de services, som cloudmedlemmerne bruger til at bygge deres forretning op med. De fleste af communityets partnermedlemmer er internationale virksomheder og repræsenterer som sådan nogle store vidensorganisationer.

Tilsammen har medlemmerne en helt unik viden om markedet, baseret på viden om hvad der er muligt og viden om, hvad der er ønsket af kunderne.

Medlemskontingenter

Medlemskontingentet for medlemmer er mellem 10.000 – 40.000 kr. om året, afhængigt af type medlemskab og medlemsvirksomhedens størrelse.

Kontakt os, hvis I er interesserede i at blive medlem eller evt. få en smagsprøve ved at deltage på et af vores arrangementer.

Ansøg om medlemskab

Code of conduct

Det står vi på mål for

Danish Cloud Communitys Code of Conduct er medlemsvirksomhedernes fælles retningslinjer for god adfærd i forhold til medarbejdere, kunder, leverandører, øvrige aktører i branchen samt ikke mindst miljøet.

Cloudcertifikatet en tryg adgang til skyen

Cloudcertifikatet sikrer, at de certificerede medlemmer af Danish Cloud Community leverer dokumenterede ydelser, som lever op til branchens krav om god hosting.
Og for det andet er den med til at skabe troværdighed og gennemsigtighed i medlemmernes kommunikation med deres kunder.

Nulstil adgangkode

Indtast din email for at nulstille din adgangskode

Log ind her