Bliv medlem

Hvem kan blive medlem? Og hvorfor?

Danish Cloud Community tilbyder to typer medlemskab: som ordinært medlem og som associeret medlem. Danish Cloud Community blev oprindeligt dannet med udgangspunkt i de ordinære medlemmer og deres forretning som cloud- eller hostingpartner for deres kunder.

De ordinære medlemmer udgør en meget alsidig gruppe, både når det handler om ydelser og når det handler om størrelse. Nogle medlemmer har en håndfuld ansatte – og andre har flere hundrede. For dem alle kan Danish Cloud Community siges at være helikopteren, de indimellem stiger op med for at få et nyt perspektiv på tingene. Eller måske bare få bekræftet, at alt er som det plejer. Eller det laboratorium, hvor de går ind for at forstå detaljer og sammenhænge og måske opfinder nogle helt nye løsninger.

Mens medlemmerne er leverandører til det danske erhvervsliv, så er de associerede medlemmer leverandører til medlemmerne. De leverer den hardware, den software og de services, som medlemmerne bruger til at bygge deres forretning op med. De fleste af communityets associerede medlemmer er internationale virksomheder og repræsenterer som sådan nogle store vidensorganisationer.

Tilsammen har medlemmerne en unik viden om markedet, baseret på viden om hvad der er muligt og viden om, hvad der er ønsket af kunderne. 

Medlemskontingentet for medlemmer er mellem 10.000 – 40.000 kr. om året, afhængigt af type medlemskab og medlemsvirksomhedens størrelse.

Kontakt os, hvis I er interesserede i at blive medlem eller evt. få en smagsprøve ved at deltage på et af vores arrangementer. 

Ansøg om medlemskab

Om virksomhedenType medlemskab

Kontaktinfo