Bliv medlemLogin
oktober 27, 2023

Tak for sidst, vi glæder os til 10. november

“Hold dine venner tæt, men dine fjender tættere” eller med andre ord, du er nødt til at forstå den konstant voksende cybertrussel for at imødegå den. Tak til Mathias Holdt (Improsec) for en spændende update! Tak også til  Mikael Jensen (D-mærket), Mette Louise Kaagaard (Microsoft), Michael Ringholm Sundgaard (AWS), Kristoffer Overgaard Høeg (Google) og Mikkel Brun Naesager (Kostner). Og ikke mindst tak til alle 90 deltagere og den gode og oprigtigt venskabelige stemning, som hele Clouddagen den 14. september 2023 var præget af.

Nu nærmer vi os årets sidste event i Danish Cloud Community, og vi ser frem til at netværke på tværs af branchen igen. Den 10. november skal vi blandt andet snakke om markedskonsolidering, køb-, salg-, og fusioner af virksomheder og meget mere. Vi runder aftenen af med Private Dining i Malling Bjerge, hvor vi holder årets julemiddag. Glæd dig til lækker mad og gode samtaler, og kom i julestemning til netværksmøde og julemiddag.

Eventet er kun for medlemmer, skriv til sekretariatet hvis du ikke kan finde din invitation.

Code of conduct

Det står vi på mål for

Danish Cloud Communitys Code of Conduct er medlemsvirksomhedernes fælles retningslinjer for god adfærd i forhold til medarbejdere, kunder, leverandører, øvrige aktører i branchen samt ikke mindst miljøet.

Cloudcertifikatet en tryg adgang til skyen

Cloudcertifikatet sikrer, at de certificerede medlemmer af Danish Cloud Community leverer dokumenterede ydelser, som lever op til branchens krav om god hosting.
Og for det andet er den med til at skabe troværdighed og gennemsigtighed i medlemmernes kommunikation med deres kunder.

Nulstil adgangkode

Indtast din email for at nulstille din adgangskode

Log ind her