Bliv medlemLogin

Testimonials

Tidl. adm. direktør, team.blue Denmark

Hos Team Blue ser vi Danish Cloud Community som en aktiv medspiller i vores ambition om at levere IT-hostingydelser, der udmærker sig både kvalitets- og servicemæssigt.

Hostingmærket hjælper os bl.a. med at synliggøre en høj standard og sikkerhed i vores ydelser, og gennem BFIHs netværk får vi adgang til den nyeste viden om branchen, kunderne og lovgivningen.

Steen Nordahl Schmidt, Partner & CEO, Commerze IT A/S

Hos commerze-IT har vi haft stor glæde af Danish Cloud Community, som har givet stor værdi til væksten af vores virksomhed cloud forretning VIA netværk, sparring, og møder.

Vi har lært, og lære stadig en masse om branchen som helhed, og vi har derudover været utrolig tilfredse med vores medlemskab hvor vi har fået mulighed for at samarbejde, uden at gå på kompromis med vores konkurrenceevne.

Danish Cloud Community Code of Conduct, tillægger vi stor vægt ved Commerze-IT A/S, egenskaber vi efterlever og mener er med til at styrke branchen. Vi er meget beviste om branchens CO2 aftryk og her hjælper CO2-beregner os til at sætte fokus på dette vigtige område.

Danish Cloud Community er gennemsigtig og leverer god service.

Bjarne Aarup, Chief Executive Officer, Kimbrer Computer ApS

Hos Kimbrer computer har vi haft stor glæde af Danish Cloud Community, som har givet stor værdi til vores virksomhed. Specielt har vi haft glælde af netværksmøder hvor vi får faglig inspiration og samtidig har gode dialoger i netværket. Danish Cloud Community leverer en rigtig god service overfor medlemmerne

Vi har lært en masse om branchen som helhed, og vi har derudover været utrolig tilfredse med vores medlemskab hvor vi har fået mulighed for at samarbejde med de forskellige medlemmer. Det er et stærkt forum til udveksling af erfaringer. Desuden godt at have et fælles talerør overfor politikere.

Code of conduct

Det står vi på mål for

Danish Cloud Communitys Code of Conduct er medlemsvirksomhedernes fælles retningslinjer for god adfærd i forhold til medarbejdere, kunder, leverandører, øvrige aktører i branchen samt ikke mindst miljøet.

Cloudcertifikatet en tryg adgang til skyen

Cloudcertifikatet sikrer, at de certificerede medlemmer af Danish Cloud Community leverer dokumenterede ydelser, som lever op til branchens krav om god hosting.
Og for det andet er den med til at skabe troværdighed og gennemsigtighed i medlemmernes kommunikation med deres kunder.

Nulstil adgangkode

Indtast din email for at nulstille din adgangskode

Log ind her