Testimonials

Stefan Rosenlund, adm. direktør, team.blue Denmark

Hos team.blue Denmark ser vi Danish Cloud Community som en aktiv medspiller i vores ambition om at levere it-hostingydelser, der udmærker sig både kvalitets- og servicemæssigt.

Hostingmærket hjælper os bl.a. med at synliggøre en høj standard og sikkerhed i vores ydelser, og gennem BFIHs netværk får vi adgang til den nyeste viden om branchen, kunderne og lovgivningen.

Steen Nordahl Schmidt, Partner & CEO, Commerze IT A/S

Hos Commerze-IT har vi haft stor glæde af Danish Cloud Community, som har givet stor værdi til væksten af vores virksomheds cloud forretning via netværk, sparring, og møder.

Vi har lært, og lære stadig en masse om branchen som helhed, og vi har derudover været utrolig tilfredse med vores medlemskab hvor vi har fået mulighed for at samarbejde, uden at gå på kompromis med vores konkurrenceevne.

Danish Cloud Community Code of Conduct, tillægger vi stor vægt ved Commerze-IT A/S, egenskaber vi efterlever og mener er med til at styrke branchen. Vi er meget beviste om branchens CO2 aftryk og her hjælper CO2-beregner os til at sætte fokus på dette vigtige område.

Danish Cloud Community er gennemsigtig og leverer god service.

Bjarne Aarup, Chief Executive Officer, Kimbrer Computer ApS

Hos Kimbrer Computer har vi haft stor glæde af Danish Cloud Community, som har givet stor værdi til vores virksomhed. Specielt har vi haft glæde af netværksmøder hvor vi får faglig inspiration og samtidig har gode dialoger i netværket. Danish Cloud Community leverer en rigtig god service overfor medlemmerne.

Vi har lært en masse om branchen som helhed, og vi har derudover været utrolig tilfredse med vores medlemskab hvor vi har fået mulighed for at samarbejde med de forskellige medlemmer. Det er et stærkt forum til udveksling af erfaringer. Desuden godt at have et fælles talerør overfor politikere.