Netværk

Netværksmøder

Danish Cloud Community’s netværksaktiviteter er organiseret som 4 årlige sammenkomster. Opskriften er enkelt: Halvt netværk, halvt inspiration & viden. De emner der præsenteres er af generel interesse for de fleste medarbejdere hos medlemmer og partnere og niveauet lægges, så man få noget ud af det, også hvis man ikke er specialist.  Det er typisk repræsentanter for ledelsen og andre nøglepersoner, der deltager i møderne.

Typer events

  • Vi starter året med Clouddagen, en heldagsevent med flere spor, spændende keynotetalere og en god middag at slutte af på. Den ordinære generalforsamling afholdes også i forbindelse med Clouddagen. Programmet lægges, så der er noget for enhver smag og hver medlemsvirksomhed deltager typisk med flere medarbejdere.
  • Foråret byder på en studietur. Vi har siden 2013 arrangeret studieture på 1-2 dage, typisk inden for Europa og med gode flyforbindelser, for sammen med udenlandske branchefolk at få nogle anderledes vinkler på det at levere cloud- og hostingydelser.
  • I september inviterer vi til et et helt "basic" netværksmøde, hvor vi fra kl. 14-18 hører på spændende indlæg, diskuterer, netværker og slutter af med et let måltid at køre hjem på.
  • Årets sidste event starter i november starter et helt normalt møde, fra kl. 14-18, men skifter gear, når vi slutter af med den årlige julemiddag.

Møderne i Danmark holdes centralt.

Møder og rejser bliver tilrettelagt med gode pauser, så der er rig mulighed for uformel snak og networking. Fra  vores medlemmer hører vi, at det at skabe gode rammer omkring networking er en af Danish Cloud Communitys vigtigste prioriteter, og vi oplever generelt god tilslutning til arrangementerne.

Udover de 4 faste netværksmøder arrangerer Danish Cloud Community diverse kurser og erfagrupper, læs mere her.