Bliv medlemLogin

Viden og værktøjer

Dynamisk branche kræver dynamisk viden

Siden vi begyndte at tale om “cloud-branchen”, har den været under stadig forandring. De forskellige betegnelser som it-hosting, it-outsourcing, cloud, it-drift viser, at det er en foranderlig størrelse. Teknologien er en meget vigtig driver: der skabes hele tiden nye produkter, løsninger og muligheder, som virksomhederne skal forholde sig til. Myndigheder på nationalt og internationalt niveau regulerer på forskellig vis branchen. Endelig står leverandører af cloud og hostingydelser tit i forreste række, når it-kriminelle forsøger at få adgang til systemer og data.

I tæt dialog med medlemmerne udvælger Danish Cloud Community områder og problemstillinger, som der sættes fælles fokus på, f.eks. i form af kurser, erfagrupper eller analyser.

Eksempler er en lang række kurser mv. vedr. EU’s persondataforordning, som Danish Cloud Community afholdt i samarbejde med anerkendte advokater i perioden 2016-2018  og den arbejdsgruppe vedr. cybercrime, som er etableret i regi af community’et.

Desuden gennemfører Danish Cloud Community to faste analyser: Medlemsanalysen, som er et vigtigt benchmarkingværktøj inden for både forretning og økonomi samt kundeanalysen, hvor vi spørger en stor gruppe danske virksomheder om erfaringer og barrierer i forhold til it-hosting, cloud og it-outsourcing.

Endelig forhandler vi, når lejlighed byder sig, fælles indkøbsaftaler, som medlemmerne kan benytte sig af. Her koncentrerer vi os om få udbydere, som er relevante for medlemmerne og som normalt ikke indgår i rabatordninger. Læs mere om det her.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker information om Danish Cloud Communitys forskellige tilbud.

Code of conduct

Det står vi på mål for

Danish Cloud Communitys Code of Conduct er medlemsvirksomhedernes fælles retningslinjer for god adfærd i forhold til medarbejdere, kunder, leverandører, øvrige aktører i branchen samt ikke mindst miljøet.

Cloudcertifikatet en tryg adgang til skyen

Cloudcertifikatet sikrer, at de certificerede medlemmer af Danish Cloud Community leverer dokumenterede ydelser, som lever op til branchens krav om god hosting.
Og for det andet er den med til at skabe troværdighed og gennemsigtighed i medlemmernes kommunikation med deres kunder.

Nulstil adgangkode

Indtast din email for at nulstille din adgangskode

Log ind her