Events i Danish Cloud Community

Vi ser frem til:

 

Kurset den 6. oktober 2020 er målrettet medarbejdere hos nuværende og kommende medlemmer af Danish Cloud Community. Det er relevant for alle, der laver skriftlige tilbud, uanset omfang, form og formalia. På kurset lærer du en håndfuld grundregler, som du kan bruge ved store skriftlige tilbud efter udbud såvel som ved korte opfølgende tilbud du sender til en kunde efter et møde – samt alt derimellem. Kursusleder er Henrik Zangenberg. Kurset adskiller sig fra andre salgskurser ved at tage udgangspunkt i de helt specielle forhold, som gælder i vores branche og ved, at Henrik har et ualmindeligt godt kendskab både til branchen og overbevisende track record for at skrive tilbud, som vinder. Skriv til info@cloudcommunity.dk, hvis du gerne vil med, men ikke har modtaget invitation. 

 

Vi har haft fornøjelsen af:

 

 

Tak til deltagere, oplægsholdere og Odense Congress Center, der lagde hus til det hele.

 

Interview med den hollandske public cloud specialist Koen van Schijndel, der gæstede Danish Cloud Community's (dengang BFIH) netværksmøde den 12. april 2018.

 

I en tid, hvor ens branche undergår store forandringer, er det ekstra vigtigt at udveksle erfaringer. På Danish Cloud Community's (dengang BFIH) netværksmøde den 6. april 2017 på Hotel Sinatur ved Nyborg var fremtiden på dagsordenen.