Bliv medlemLogin
november 17, 2022

Direktører i fronten af feltet

Ny direktør! Da vores direktør Jens E. Thorndahl fremover vil koncentrere sig om bestyrelsesarbejde, giver han nu stafetten videre til Finn Vagner, der også har masser af brancheerfaring. Danish Cloud Community er vokset markant over de seneste år, og tæller i dag 80 medlemmer med en samlet omsætning på over 20 mia. kr. En forening i topform og med dybt engagement på såvel den danske som den europæiske bane. Vi laver en glidende overgang, som sikrer, at alle foreningens mange aktiviteter fortsætter ufortrødent, og bliver ved med at skabe resultater for vores medlemmer. Om forhindringerne hedder bjerge eller brosten, så er vi klar til at gå i front 🏆🏆

Code of conduct

Det står vi på mål for

Danish Cloud Communitys Code of Conduct er medlemsvirksomhedernes fælles retningslinjer for god adfærd i forhold til medarbejdere, kunder, leverandører, øvrige aktører i branchen samt ikke mindst miljøet.

Cloudcertifikatet en tryg adgang til skyen

Cloudcertifikatet sikrer, at de certificerede medlemmer af Danish Cloud Community leverer dokumenterede ydelser, som lever op til branchens krav om god hosting.
Og for det andet er den med til at skabe troværdighed og gennemsigtighed i medlemmernes kommunikation med deres kunder.

Nulstil adgangkode

Indtast din email for at nulstille din adgangskode

Log ind her