19
apr

Søges: Studentermedhjælper til Danish Cloud Community

I Danish Cloud Community, som organiserer den danske cloud- og hostingbranche, arbejder vi med netværk, vidensdeling, datasikkerhed, bæredygtighed, EU-regulering, konkurrencevilkår og meget mere. Vi søger en studentermedhjælper, der skal assistere med disse opgaver, og du skal kunne arbejde struktureret, selvstændigt og evner både at igangsætte og færdiggøre opgaver og projekter.

Arbejdsområder

  • Planlægge netværksmøder for medlemmerne fra start til slut: emner, oplægsholdere, invitationer mødested, logistik, opfølgning mm.
  • Designe og gennemføre diverse analyser blandt medlemmer og stakeholders
  • Skrive tekster og opdatere hjemmeside og SoMe samt opsætte nyhedsbreve (MailChimp)
  • Diverse administrative opgaver

Af dig forventer vi, at

  • du har en vis viden om og interesse i vores medlemmers forretningsområde, dvs. cloud, hosting & it-outsourcing
  • du formulerer dig præcist på skrift
  • du er fortrolig med gængse værktøjer, fx Office-pakken, CMS, Mailchimp, sociale medier
  • du er serviceminded i forhold til vores medlemmer

Det vil være en fordel, at du stadig har minimum to år tilbage af din uddannelse.

Løn og vilkår

Vi har brug for din hjælp i gennemsnit ca. 6 timer ugentligt. Vi forventer, at du kan være fleksibel mht. arbejdstider og tage nogle ekstra timer i perioder med spidsbelastning, ligesom vi naturligvis tager hensyn til dine eventuelle eksaminer og lignende i løbet af året. Du vil blive tilknyttet på konsulentvilkår, dvs. du får udbetalt honorar svarende til normal studentertimesats og ikke løn. Vi hjælper dig med det praktiske i den sammenhæng. Arbejdssted vil være dels vores kontor i Kongens Lyngby, dels hjemme.

Om Danish Cloud Community

Danish Cloud Community samler ca. 80 virksomheder fra cloud & hostingbranchen. Vi faciliteter netværk og faglig udvikling i branchen samt varetager medlemmernes interesse i forhold til rammevilkår. Drift og udvikling af Danish Cloud Community varetages af vores sekretariat (2 personer) i tæt samarbejde med bestyrelsen.  

Kontakt Ulla på 23904008 for at høre mere eller skriv til unp@cloudcommunity.dk.