Hvorfor medlem #1

Bliv opdateret på persondatasikkerhed. Hele tiden.

GDPR og Schrems II-dommen fylder meget, i debatten om persondatasikkerhed såvel som i den praktiske hverdag. I Danish Cloud Community arbejder vi sammen med alle relevante myndigheder i Danmark og med tilsvarende foreninger i EU for at skabe de optimale muligheder for medlemmerne og deres kunder.

Det er vigtigt, at reglerne håndhæves ens, uanset hvilken type og størrelse virksomhed, man er, og hvilke lande, man opererer i. Det er også vigtigt, at dataansvarlige kan føle sig trygge i forhold til behandlingen af deres persondata.

Derfor bliver vores medlemmer konstant opdateret på regler, domme og vejledninger, som omhandler dette, så de kan levere trygge løsninger til kunderne. Vi sidder også med, når Datatilsynet laver vejledninger, og her arbejder vi for enkle og virkelighedsnære vejledninger til fordel for medlemmerne og deres kunder.   

Vores medlemmer er i front hvad angår persondatasikkerhed. Hvis du leverer forretningskritisk it-drift til kunder, kan du også blive medlem og dermed få adgang til konstant opdateret information om persondatasikkerhed!