Clouddagen 15. september 2022

Kom og få nogle kvalificerede bud på Clouddagen den 15. september.

Program for dagen :

Kl. 11-12
Speeddating, uformelt netværk og besøg i Danish Cloud Communitys Hall of Fame

Kl. 12-13
Frokost

Kl. 13-18
Så er det på med fremtidsbrillen! Mange oplever, at fremtiden kommer hurtigere og hurtigere. Denne eftermiddag kan du læne dig tilbage og få udvalgte specialisters bud på, hvordan den fremtid kommer til at se ud, og hvordan du kan forberede dig på den. Glæd dig til 2 keynotes og 4-5 oplæg leveret af dygtige talere og emner, som spænder fra kvantefysik over grøn omstilling til tidsånden og hvordan du tackler den. Og meget mere. 

Keynote: Spot fremtiden – skab den nu!
Glæd dig til at få trænet din fremtidssans med inspirerende, skarpe og sjove visioner af et samfund i opbrud fra fremtidsforsker Liselotte Lyngsø

Tre trends vil især præge cloud & hosting fremover. Hvordan vender du dem til din fordel?
Hør tech entreprenør og kommerciel futurist Mikkel Brun Næsagers bud på de tre trends. Især den ene kan det kun gå for langsomt med at få styr på.

En bæredygtig fremtid er både grøn og digital
Danmark har sat ambitiøse mål for den grønne og digitale omstilling af samfundet. Digitalisering, data og nye teknologier rummer stort potentiale for at hjælpe samfundet med at tilpasse sig klimaforandringer. Men løsningerne kommer ikke af sig selv. Derfor er virksomheder nødt til at satse. Ørsted og GlobalConnect har for nyligt indgået et partnerskab om at gøre den kommende energiø i Nordsøen til et knudepunkt for både grøn energi og digital infrastruktur. Hør Sofia Dinesen, Director of Sustainability & Executive Advisory, GlobalConnect og Leif Winther, Chief Market Developer, Ørsted  give deres bud på, hvordan danske digitale virksomheder kan være med til at drive innovation og fremtidssikre begge brancher. 

Kvanteteknologi – med fødderne på jorden og næsen i skyen
Danmark er helt fremme i det globale kapløb om at udvikle nye kvanteteknologier. Men hvad er det, der gør kvanteknologierne så revolutionerende, hvor er de praktiske anvendelsesmuligheder, og hvad er status på udviklingen? Det vil Ulrich Busk Hoff , som er seniorrådgiver ved DTU Fysik, løfte sløret for i dette indlæg, særligt med fokus på kvantekryptografi og -computing.

En ny tidsånd. Hvad, hvorfor og hvordan tackler du den?
På få år har en ny tidsånd har vundet indpas mellem os, som mange af os stadig forsøger at indfange og forstå. Politisk blev Donald Trump, Marine Le Pen og Nigel Farage eksponenter for en bevægelse, som udfordrede vores syn på sandhed og fakta. I erhvervslivet har vi skullet forholde os til cancel culture, ungdommens syn på politisk korrekthed og emojier for alle farver, køn, aldre, for at nævne nogle få. Mia Amalie Holstein, vicedirektør i SMVdanmark og medlem af Etisk Råd, undersøger, hvad disse strømninger er et udtryk for og hvordan virksomhederne skal forholde sig til dem.

Paneldebat
Oplægsholderne i debat med hinanden og Noa Redington.

Keynote: Når Big-Tech bliver High Politics
Synes du indimellem, at lovgivningen halter efter den teknologiske udvikling? Og hvad sker der, når den teknologiske udvikling møder den politiske beslutningsproces - nu og i fremtiden? Glæd dig til denne keynote, hvor Noa Redington med indsigt og humor dykker ned i det politiske maskinrum – og måske kommer et enkelt aktuelt fif eller to. Noa er journalist, kommentator på TV2 News og bl.a. tidligere spindoktor for Helle Thorning-Schmidt.


Kl. 18-19
Øl & show
Du oplever et lille udvalg af Alefarm's øl, som smagsprøver og ord, der leveres af stifter Kasper Tidemann. Vi får også besøg af Anders Lund Madsen, som leverer noget rigtig sjovt og skarpt!

Kl. 19
Middag


Praktisk information & det med småt


Deltagere
Medarbejdere og andre repræsentanter for medlemsvirksomhederne samt specielt inviterede. Vil du gerne deltage, men ikke blevet inviteret? Kontakt os!

Pris
Det er gratis at deltage. Hvis du er tilmeldt og ikke deltager eller melder fra senere end den 5. september 2022, vil du blive opkrævet et no-show gebyr på 500 kr. ex moms. 

Din tilmelding gælder hele arrangementet. Hvis du er forhindret i at deltage i middagen, bedes du give besked om det til info@cloudcommunity.dk i så god tid som muligt, så vi kan justere antal kuverter.

Overnatning
Det er muligt at overnatte på Hotel Odense Congress Center og i forbindelse med tilmelding kan du angive, om du ønsker et modtage et tilbud på overnatning.

Spørgsmål? Kontakt Ulla Norup Panild unp@cloudcommunity.dk